AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının delik olduğunu görmek

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek çok mutlu olacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, dertlerinden arınacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, mevki kaybına uğrayacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, başının ağrıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik çatı görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Kahve falında çatısı delik ev görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delik kağıt para görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında vücutta delik görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında delik terlik görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında dişini delik görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makat deliği görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir