AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları görmek

Kahve falında cam kırıkları görmek

Kahve falında cam kırıkları görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıkları gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında cam kırık süpürmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evin camlarını kırık görmek çok zengin olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklıkları görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kırık cam yutmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, canını sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarına basmak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir