AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan tabak görmek

Kahve falında camdan tabak görmek

Kahve falında camdan tabak görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında camdan tabak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, duygusal yaşamınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında cam tabaklar görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında cam çay tabağı görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli cam tabak görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında cam tabak bardak görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında cam tabak hediye almak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam tabak almak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında cam tabak görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet eder.

Kahve falında çatlak cam tabak görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir