AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardak bulmak

Kahve falında kırık bardak bulmak

Kahve falında kırık bardak bulmak elinden gelen herşeyi yapacağına, ekmeğine leke süreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, görmediği yerlere gideceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kırık bardak bulmak gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Kahve falında kırık bardak bulmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak kırıkları görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık su bardağı görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında bardak kırık görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Kahve falında kırık bardak toplamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir