AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırıkları görmek

Kahve falında bardak kırıkları görmek

Kahve falında bardak kırıkları görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, imkân sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında bardak kırıkları gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Kahve falında kırık bardak atmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında kırık cam bardak görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, zorluklarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak toplamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işarettir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bardaklar görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında bardak kırıkları toplamak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir