AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık su bardağı görmek

Kahve falında kırık su bardağı görmek

Kahve falında kırık su bardağı görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sebep olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, bütçesinin küçüleceğine yorulur.

Kahve falında kırık su bardağı gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmek veya ayırt etmek zor olabilir veya bir dakikadan diğerine değişen olaylar kafa karıştırabilir.

Kahve falında kırık bardakta su içmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kırık su bardağı görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam bardak görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak kırığı görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında bardağın kırık olduğunu görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir