AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardakla çay içmek

Kahve falında kırık bardakla çay içmek

Kahve falında kırık bardakla çay içmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kırık çay bardakları görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yarım bardak çay içmek yeni bir hayata adım atılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işarettir.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, aniden evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağından çay içmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında bir bardak çay içmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir