AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardak görmek

Kahve falında kırık bardak görmek

Kahve falında kırık bardak görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kırık bardak gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında kırık bardak bulmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, helal rızık yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet eder.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakta su içmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık su bardağı görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir