AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırık görmek

Kahve falında bardak kırık görmek

Kahve falında bardak kırık görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir bebek sahibi olacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, geriye doğru gideceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak kırık gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Kahve falında kırık cam bardak görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak kırıkları görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, işinde uzmanlaşacağına delalettir.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret eder.

Kahve falında bardağın kırık olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam bardağı görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaklar görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir