AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında kırık topuklu ayakkabı görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık topuk görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı aramak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir