AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında kırık topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında kırık topuklu ayakkabı görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulur.

Kahve falında kırık topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek darlanacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık topuklu ayakkabı görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kırık topuk görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir