AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, daha zengin hale geleceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işarettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak bunun kendisi için büyük şans olacağına, geçim derdi yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında topuk sesi duymak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek işlerinde başarı elde edeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek geçim derdine gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işarettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir