AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, küslükleri bitireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı görmek mal ve rızkın çoğalmasına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir