AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı aramak

Kahve falında topuklu ayakkabı aramak

Kahve falında topuklu ayakkabı aramak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, düşmanından kurtulmaya, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, parasının her geçen gün artacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı aramak gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı aramak iyi niyetinden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında taşlı topuklu ayakkabı görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına inanılır.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta topuklu ayakkabı görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek çok zor dönemlerden geçeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir