AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek kırgınlıkların biteceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, kötü ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu kadın ayakkabısı görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir