AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık topuk görmek

Kahve falında kırık topuk görmek

Kahve falında kırık topuk görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık topuk gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında kırık topuklu ayakkabı görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık topuk görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının topuğuna basmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuktan iğne olmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir