AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirece batmak

Kahve falında kirece batmak

Kahve falında kirece batmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, ele geçen parada artış olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirece batmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak veya ilişkilerinizi güçlendirmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında kirece batmak umutsuzluk yaşanacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Kahve falında kirecle badana yapmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kireç karmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında kirec yapmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında kireç yemek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eve kireç görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz kireç görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir