AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireç kuyusu görmek

Kahve falında kireç kuyusu görmek

Kahve falında kireç kuyusu görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kireç kuyusu gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında kireç kuyusu görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek iyi bir zanaatkar olunacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında kireç yemek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında kireç karmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kireç tozu görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında kireç ocağı görmek kendi çok iyi hissedeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kirece bulanmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir