AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kireç görmek

Kahve falında beyaz kireç görmek

Kahve falında beyaz kireç görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kireç gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireç görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireç yapmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirece batmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kireç ocağı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında kireçli su görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kireçli ev görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ön plana çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir