AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırda güneşlenmek

Kahve falında kırda güneşlenmek

Kahve falında kırda güneşlenmek kendisine kızacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırda güneşlenmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında kırda güneşlenmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kırdığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye kırdığını görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kırdıgını görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işarettir.

Kahve falında ayna kırdığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Kahve falında kırda koşmak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kırda çiçek görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kırdığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir