AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kırdığını görmek

Kahve falında taş kırdığını görmek

Kahve falında taş kırdığını görmek borçların sonlandırılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hata yapılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Kahve falında taş kırdığını gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Kahve falında taş kırdığını görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırda koşmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kırda piknik yapmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırda çiçek görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun kırdığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camı kırdığını görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında tahta kırdıgını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir