AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına yakmak

Kahve falında kına yakmak

Kahve falında kına yakmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kına yakmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline kına yakmak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında saçlara kına yakmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Kahve falında kına yakmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına yakmak istemek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine kına yakmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir