AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına yakmak istemek

Kahve falında kına yakmak istemek

Kahve falında kına yakmak istemek kazancının katbekat artacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına yakmak istemek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Kahve falında kına yakmak istemek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında saçını kına yakmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna kına yakmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sadece kendisini düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elime kına yakmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarına kına yakmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızının eline kına yakmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir