AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine kına yakmak

Kahve falında ölmüş birine kına yakmak

Kahve falında ölmüş birine kına yakmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine kına yakmak gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Kahve falında parmağına kına yakmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak onlar sayesinde moral bulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında birine kına yakmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüze kına yakmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine kına yakmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının eline kına yakmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kıçına kına yakmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir