AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına mumu görmek

Kahve falında kına mumu görmek

Kahve falında kına mumu görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yeni hobiler edinileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında kına mumu gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kına mumu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kına ve mum görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında mumun eridiğini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük mum görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pastaya mum dikmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda mum görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mum görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli mum görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir