AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum satın almak

Kahve falında mum satın almak

Kahve falında mum satın almak şifa edineceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, umutlarının biteceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, üzüntü yaşamaya, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında mum satın almak gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında mum satın almak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında mumsema görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında rengarenk mum görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda mum yakmak kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında elinde mum tutmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret eder.

Kahve falında kilisede mum yakmak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir