AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mum yaktığını görmek

Kahve falında başkasının mum yaktığını görmek

Kahve falında başkasının mum yaktığını görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının mum yaktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında kına mumu görmek dedikoduya, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kibritle mum yakmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, para sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış mum görmek bilgiyle donanacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında eriyen mum görmek sıkıntılardan kurtulmaya, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı mum görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yanan mumu söndürmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sönmüş mum görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet eder.

Kahve falında camide mum görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir