AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kokusu duymak

Kahve falında tuvalet kokusu duymak

Kahve falında tuvalet kokusu duymak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, rahat bir hayata adım atacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, yatırımların heba olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet kokusu duymak gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Kahve falında tuvalet kokusu duymak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet kokusu görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çiş kokusu duymak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bereketli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kokusu duymak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leş kokusu duymak sevdiklerine kavuşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan kokusu duymak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir