AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan kokusu duymak

Kahve falında kan kokusu duymak

Kahve falında kan kokusu duymak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kan kokusu duymak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Kahve falında kan kokusu duymak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan kokusu görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gaz kokusu duymak dayanışma içinde kalacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında misk kokusu duymak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kahve kokusu duymak gülen yüzünün solacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp kokusu duymak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında parfüm kokusu duymak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek kokusu duymak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir