AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoş koku duymak

Kahve falında hoş koku duymak

Kahve falında hoş koku duymak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında hoş koku duymak gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında hoş koku duymak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Kahve falında hoş koku görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında benden hoşlanan birini görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, eskileri yâd edeceğine delalettir.

Kahve falında hoşgeldin yazısı görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet eder.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek konferans ve seminerlere katılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir