AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına ezmek

Kahve falında kına ezmek

Kahve falında kına ezmek çok büyük kazançlar getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kına ezmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kına ezmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakla yılan ezmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında karıncayı ezmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, geçim derdi yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ezmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın ezdiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağıyla ezmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin başını ezmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla birini ezmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir