AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncayı ezmek

Kahve falında karıncayı ezmek

Kahve falında karıncayı ezmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, zor durumların biteceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karıncayı ezmek gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında karınca ezmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karıncayı ezmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret eder.

Kahve falında solucan ezmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç ezmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Kahve falında fare ezdiğini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek hoşgörülü biri olunacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir