AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ezmek

Kahve falında koyun ezmek

Kahve falında koyun ezmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ezmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında koyun ezmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kına ezmek helal lokmalar yiyeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakla kedi ezmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga ezmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi ezmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ezmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, kısmetinizin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir