Kahve falında ayakla yılan ezmek

Kahve falında ayakla yılan ezmek ömrünün uzun olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakla yılan ezmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında ayakla yılan ezmek işveren pozisyonuna geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında ayağıyla ezmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işarettir.

Kahve falında ayakla ezmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek kendisini çok iyi hissedeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir