AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın ezdiğini görmek

Kahve falında arabanın ezdiğini görmek

Kahve falında arabanın ezdiğini görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, deneyim kazanacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın ezdiğini gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında arabanın birini ezdiğini görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın ezdiğini görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz ezmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ezmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla kedi ezmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek ezmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği ezmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir