AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek

Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek

Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, rahata ereceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kına eldiveni gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına eldiveni görmek iyiliğe kavuşacağına, yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında kına eldiveni takmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, her gün daha fazla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı eldiven görmek fakir çocukları giydireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kına örtüsü görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kınalık giymek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kına kıyafeti görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir