AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına başörtüsü görmek

Kahve falında kına başörtüsü görmek

Kahve falında kına başörtüsü görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına başörtüsü gördüyseniz:

  • Hayatınız kazanma biçiminizde belli yöntemle değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında kına başörtüsü görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında başörtüsüz gezmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek onların mutlu haberlerini alacağına, sıhhat kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah başörtüsü görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başörtüsünü takmamak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü kesmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir