AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık başörtüsü görmek

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, anne baba duası alacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık başörtüsü gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtüsünün açıldığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi şeylere delalettir.

Kahve falında başörtüsünü birine vermek bununla yüceleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü çıkartmak geleceğinin de umut vadedeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir