AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü takmamak

Kahve falında başörtüsünü takmamak

Kahve falında başörtüsünü takmamak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsünü takmamak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında başörtüsünü takmamak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil başörtüsü almak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert başörtüsü görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsü açmak fakirlik ve yokluk göreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsünü görmek hastalıklarının azalacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü açılmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir