AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyle barışmak

Kahve falında bir kimseyle barışmak

Kahve falında bir kimseyle barışmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimseyle barışmak gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında bir kimseyle barışmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimseyi hamile görmek beğenilen işlere imza atacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseyi korumak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin kustuğunu görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek kudreti ve cesareti bulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılan kimse görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimse görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir