AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin düştüğünü görmek

Kahve falında bir kimsenin düştüğünü görmek

Kahve falında bir kimsenin düştüğünü görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, acı veren kazalara, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, içini açmaya karar vereceğine, büyük atılımlar yapacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin düştüğünü gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında bir kimsenin düştüğünü görmek esenleyeceğine, fal sahibinin içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimseyi hamile görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek kötü yollara gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak kısmetlerini de göremeyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık kimse görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ölen kimsenin ağladığını görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir