AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sohbetinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, korkularının üzerine gideceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun zayıfladığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının zayıfladığını görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir