Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarının zayıfladığını görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hem itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını zayıfladığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek kazancını iki kat arttıracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir