AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Kahve falında bir kişinin zayıfladığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet eder.

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıfladığını görmek günden güne sorunlarının artacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıfladığı görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir