AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının zayıfladığını görmek

Kahve falında bacaklarının zayıfladığını görmek

Kahve falında bacaklarının zayıfladığını görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Ailenizi ihmal etmeyin.

Kahve falında bacaklarının zayıfladığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Kahve falında zayıflamak güzelleşmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin zayıfladığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir