AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın organından kıl koparmak

Kahve falında kadın organından kıl koparmak

Kahve falında kadın organından kıl koparmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak hasretlerin biteceğine, yakında başlayacak aşk macerasına yorulur.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek hayatın yoluna gireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında erkek organında kıl görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir