AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınlık organında kıl görmek

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek attığı adımların boşa çıkacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadınlık organında kıl gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret eder.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işarettir.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Kahve falında erkek organında kıl görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir