AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi organını kıllı görmek

Kahve falında kendi organını kıllı görmek

Kahve falında kendi organını kıllı görmek amaçlardan sapmaya, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, rahat yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi organını kıllı gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yeni işler alacağına delalettir.

Kahve falında kıllı organ görmek hedeflerini tutturacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek organında kıl görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir