AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, yüksek makamlara geleceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı gördüyseniz:

  • Sadece şikayet edip eyleme geçmemeniz çözüme odaklanmadığınız görüntüsü yaratabilir.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek hem geleceğinin güzel olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret eder.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek organında kıl görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir