AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın organını kıllı görmek

Kahve falında kadın organını kıllı görmek

Kahve falında kadın organını kıllı görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın organını kıllı gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere veya çelişkili durumlara farklı bir gözle bakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek statü atlayacağına, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organında kıl görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir